Click Solutions
telefon
Click Solutions

Keresőoptimalizálás - Hogy könnyedén megtalálják Önt az interneten!

Első helyből ugyan csak egy van a kereső találati listáján, az viszont lehet akár az Öné is!
Search-Engine-Optimization

A keresőoptimalizálás (SEO, a Search Engine Optimisation kifejezés rövidítése) biztosítja, hogy jövendő ügyfelei és vásárlói rátaláljanak oldalára a világhálón. Amennyiben a látogatók nem találják meg Önt, a konkurenciához fordulnak - Ugye Ön ezt nem akarja?

A keresőoptimalizálás egy hosszú, idő- és munkaigényes folyamat, melynek első lépéseként a honlapot úgy alakítjuk ki, hogy minél jobban megfeleljen a keresők (pl: google, yahoo, stb.) által használt algoritmusoknak, azaz keresőbarát legyen. Egy olyan website, mely keresőbarát kódolással készül sokkal jobban látható és elérhető a keresők számára, így jóval előrébb kerül a keresők rangsorában.

Amikor az adott weboldal már kellőképpen fel van készítve, a keresőrobotok pedig látják az oldalt és az adott keresőszavakra relevánsnak tekintik, akkor a keresőoptimalizálás következő lépéseként linképítésbe/link marketingbe fogunk. Ezzel párhuzamosan az adott oldalt regisztráljuk különböző keresőkben, linkcenterekben és tematikus adatbázisokban.

A keresőoptimalizálási folyamat során keresési trendek és látogatottsági statisztikák alapján folyamatosan ellenőrizzük a keresőoptimalizálás hatékonyságát és finomhangoljuk az oldalt.

 

Miért minket válasszon?

Cégünknél a webes projektek átadása nem ér véget a honlap átadásával és az első keresőoptimalizálási eredmények elérésével, hiszen tudjuk, hogy az csak átmeneti eredményt hozhat.
Ahhoz, hogy egy weboldal tartósan bevételt termeljen tulajdonosának, fontos, hogy az átadás után folyamatosan finomhangoljuk és szinten tartsuk azt. A keresőoptimalizálásban a pillanatnyi eredmények gyorsan változnak, adott kulcsszóra pedig csak egy első helyezés létezik, amiért mindenki küzd...

Konzultáció,
igényfelmérés

Elvárások, célok egyeztetése, lehetőségek felvázolása mind funkcionalitás, mind grafika tekintetében

Design és
programozás

Grafikai tervek elkészítése, finomítása. Weboldal kódolása és programozása igény szerint html vagy CMS alapra

Projekt
átadás

Az elkészült weboldal tesztelése és bemutatása teszt szerveren, majd éles üzembe állítása, keresőoptimalizálása

Finomhangolás,
szinten tartás

Keresőoptimalizálási eredmények és Google keresési trendek folyamatos elemzése és a szükséges beavatkozások elvégzése

INNOVATÍV, STÍLUSOS ÉS HATÉKONY WEBES MEGOLDÁSOK A JELEN ÉS A JÖVŐ VÁLLALKOZÁSAINAK